ХРИСТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА РІШЕННЯ

  • 143

Від 12.12.2019 р.                                                                     № 49-10/32-VІІ

 

Про розробку детального плану

кварталу міста Христинівка

в межах вул. Г.Турчака -

Святотроїцька – Сивокобиленка

 

      Керуючись ст. ст. 10, 19, Закону України  « Про регулювання містобудівної діяльності », ст. ст. 26, 59 Закону України « Про місцеве самоврядування в України », ст. 19 Закону України « Про землеустрій », ст. 12 Земельного кодексу України, Закону України « Про основи містобудування », « Порядком розроблення містобудівної  документації, затвердженим Наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України » від 16.11.2011 року № 290, Христинівська міська рада

 

вирішила:

 

  1. Розробити детальний план кварталу житлової та громадської забудови в межах вул. Г.Турчака – Святотроїцька - Сивокобиленка з метою будівництва житлових будинків в м. Христинівка.
  2. Замовником містобудівної документації, зазначеної в п. 1 цього рішення, визнати виконавчий комітет Христинівської міської ради.
  3. Розроблення містобудівної документації, зазначеної в п. 1 цього рішення вирішити в межах чинного законодавства.
  4. Розроблений детальний план території затвердити на черговому засіданні сесії Христинівської міської ради протягом 30 днів з дня проведення громадських слухань.
  5. Секретарю ради забезпечити оприлюднення даного рішення в ЗМІ протягом двох тижнів з моменту його прийняття.
  6. Контроль за виконання даного рішення покласти на постійну комісію з питань екології та раціонального землекористування Христинівської міської ради.

 

 

 

    Міський голова                                                          М.М.Наконечний