І знову тривожне відлуння афганського болю…

  • 164

Фото без опису

Війна в Афганістані – це болюча рана, яка ось уже 32 роки тримається у пам’яті тих, хто пройшов цей непростий шлях. На тій пекельній війні гинули юні солдати – кохані сини, такі рідні, любі, милі, вчорашні випускники шкіл і училищ. Та, непотрібна народові, війна забрала і скалічила юнь, яка стала б поетами і співаками, художниками і лікарями.

15 лютого 1989 року – визначна дата в історії нашої Вітчизни. День завершення виведення обмеженого контингенту радянських військ з Афганістану назавжди залишиться в пам’яті ветеранів тієї війни.

З нагоди 32 річниці виведення військ з Афганістану та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав у місті Христинівка відбулись заходи, які розпочалися із урочистої ходи до Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам та до меморіального комплексу Борцям за волю та незалежність України.

Фото без опису

У заході взяли участь міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, воїни-афганці, військовослужбовці, волонтери, представники громадських організацій та мешканці міста.

Присутні поклали квіти до пам’ятних знаків та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто пожертвував власним життям заради мирного майбутнього.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини