Служба в Збройних Силах України – можливість успішного працевлаштування

  • 178

Фото без опису

З метою надання всебічної інформації щодо служби в Збройних Силах України за контрактом, 12 лютого 2021 року в приміщенні Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України за участю представників військового комісаріату.

 

Запрошені безробітні особи ознайомлені з можливістю обрання військової служби за контрактом, як одним із виборів професійного майбутнього. Військові надали інформацію про порядок відбору громадян на військову службу, розмір матеріального забезпечення, побутові умови, соціальний захист, навчання військовим спеціальностям та можливість служби у військових частинах нашого регіону.

 

Учасники заходу, які вже проходили військову службу, поділились досвідом та історіями із життя контрактників.

 

Провідний фахівець з профорієнтації Христинівської районної філії О. Колісник наголосила, що завдання служби зайнятості полягає перш за все, в тому, щоб поінформувати безробітних осіб стосовно того, що означає бути військовослужбовцем, допомогти визначитись, чи готові вони до військової служби у Збройних Силах України та запропонувала присутнім, перед прийняттям важливого рішення, пройти психологічне тестування щодо схильності до проходження військової служби.

 

За результатами заходу, в якому взяли участь 6 безробітних осіб, одна особа підтвердила намір військової служби за контрактом в Збройних Силах України.

Директор Христинівської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості Василь Ковальський

Інші статті

Всі статті