Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості інформує

  • 166

Фото без опису

Христинівська районна філія Черкаського обласного центру зайнятості вже багато років співпрацює з Христинівським районним відділом Державної виконавчої служби.

23 лютого 2021 року в рамках соціального партнерства та підписаного Меморандуму про співробітництво, відбулася робоча зустріч директора районної служби зайнятості Василя Ковальського, заступника директора – начальника відділу Лілії Царук та начальника районного відділу Державної виконавчої служби Сергія Сидорчука.

Метою співпраці є консолідація зусиль сторін щодо забезпечення реалізації державної політики з питань контролю за додержанням законодавства про працю, захисту трудових прав громадян, сприянню зайнятості боржників з виплати аліментів, а також осіб, які мають майнові зобов’язання за рішеннями суду, інших органів та стосовно яких відкрито виконавче провадження в органах державної виконавчої служби.

Керуючись основними принципами ефективної взаємодії влади, бізнесу та громадськості, усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на створення партнерських відносин, керівники окреслили важливі кроки щодо подальшої співпраці.

Інші статті

Всі статті