Поліцейські оперативно затримали чоловіків, які побили та пограбували пенсіонера

  • 949

Фото без опису

24 лютого 2021 року в місті Христинівка двоє чоловіків віком 35 і 40 років здійснили розбійний напад на будинок 79-річного мешканця Христинівки. Зловмисники крізь вікно проникли в будинок й погрожуючи, ймовірно, пістолетом напали на пенсіонера, зв’язали та били його до втрати свідомості, після чого заволоділи майном потерпілого. Коли зловмисники втекли, чоловік прийшов до тями та попросив допомоги в сусідів, які звернулися до поліції та викликали швидку. Правопорушників затримали, зараз вони перебувають під вартою.

Провівши оперативні заходи, поліцейські Умані спільно з працівниками Управління карного розшуку Главку встановили, що до злочину причетні жителі Уманського району, раніше судимі за вчинення подібних злочинів.

3а процесуального керівництва місцевої прокуратури було прийнято рішення про проведення невідкладного обшуку за місцем мешкання фігурантів, де виявили та вилучили речі потерпілого.

Зловмисників затримано в порядку статті 208 КПК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Нині вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває.

Перший заступник міського голови Володимир Валюк подякував працівникам відділу поліцейської діяльності №3 Уманського районного управління поліції ГУПН в Черкаській області, які приймали участь у розкритті даного злочину.

Інші новини

Всі новини