Відбулося засідання виконавчого комітету Христинівської міської ради

  • 743

Фото без опису

2 березня 2021 року під головування міського голови Миколи Наконечного відбулося засідання виконавчого комітету Христинівської міської ради.

Участь в засіданні взяли 20 членів виконавчого комітету, начальник Христинівської ДПІ Головного управління ДПС у Черкаській області Людмила Вусата, начальник Христинівського ВУЖКГ Валерій Громов, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь, спеціаліст відділу земельних ресурсів, агропромислового розвитку та екології виконавчого комітету міської ради Володимир Прокопчук, спеціаліст правового  та кадрового забезпечення виконавчого комітету міської ради Олександр Швець та провідний інженер з використання водних ресурсів Регіонального офісу водних ресурсів в Черкаській області Костянтин Галета.

Фото без опису

На засіданні були розглянуті наступні питання:

1. Про стягнення податків із власників земельних часток (паїв) одноосібників.

2. Про надання списків фізичних осіб власників земельних часток (паїв) одноосібників, які в 2020 році самостійно обробляли земельні ділянки на території населених пунктів Христинівської територіальної громади.

3. Про приведення в належний стан документації водних об’єктів, зміни оплати оренди та своєчасність її сплати відповідно до чинного законодавства.

4. Про передачу мереж водопроводу для водопостачання сіл Христинівської територіальної громади в господарське відання на баланс Комунального підприємства Христинівського виробничого управління  житлово-комунального господарства.

5. Про передачу мереж вуличного освітлення сіл Христинівської територіальної громади в господарське відання на баланс Комунального підприємства Христинівського виробничого управління житлово-комунального господарства.

6. Про встановлення режиму роботи об’єкта торгівлі магазину «Продукти-99» ТОВ «АТБ маркет».

З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.

Фото без опису

 

Інші новини

Всі новини