Відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з греплінгу

  • 318

Фото без опису

28 лютого 2021 року в м. Черкаси відбувся відкритий чемпіонат Черкаської області з греплінгу серед юнаків, дітей та дорослих, в якому взяли участь близько 250 учасників.

Греплінг – вид спортивної боротьби, який поєднує в собі техніку всіх борцівських дисциплін з мінімальними обмеженнями щодо використання больових і задушливих прийомів. Дана боротьба не включає в себе нанесення ударів і використання зброї.

Нашу громаду на чемпіонаті представляли вихованці Христинівського міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» під керівництвом тренера Олександра Ковпака. Юні спортсмени показали красиву, безкомпромісну спортивну боротьбу та продемонстрували блискучу витримку і незламну жагу до перемоги.

Фото без опису

Кубками, медалями та дипломами за 1 місце нагороджені Дмитро Марина, Олександра Балазюк, Анастасія Цовбун, Микита Черкес, за 2 місце – Максим Карнаух, Олександр Ліліченко, Данило Терещенко, за 3 місце – Карина Собова та Максим Мельник.

Тренер Христинівського МЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Ковпак разом з батьками та дітьми висловлюють щиру подяку міському голові Миколі Наконечному, генеральному директору ТОВ «Христинівка-продтовари» Олегу Поліщуку та приватному підприємцю Дмитру Петрівському за посильну допомогу та фінансову підтримку на Чемпіонаті.

Тож вітаємо наших спортсменів та їх тренера з високими спортивними досягненнями та бажаємо ще не раз підкорювати п’єдестал пошани.

Фото без опису