Свято весни, любові та краси

  • 927

Фото без опису

З ледь відчутним подихом весни приходить до нас прекрасне свято представниць кращої половини людства – Міжнародний жіночий день 8 березня.

Жінка – вона, як весна: сонячна, світла, життєрадісна, яскрава, справжня. Все прекрасне на землі від жінки, від її любові…

Напередодні Міжнародного жіночого дня, 5 березня 2021 року в приміщенні будинку культури відбувся святковий концерт.

Фото без опису

До ніжних матерів, турботливих бабусь, сестер, коханих дружин, милих доньок та онучок з вітальним словом звернувся міський голова Микола Наконечний.

– Дорогі наші жінки! Кожного дня ви наповнюєте життя своєю ніжністю, теплом та радістю, даруєте хвилини щастя, запалюєте у серцях кохання. Ви – тендітні берегині сімейного затишку. Щиро бажаю вам весняного настрою в душі у будь-яку пору року. Нехай ваші турботи будуть приємними, а кожен день наповнений новими відкриттями і здобутками та зігрітий щастям, теплом і повагою рідних та близьких!

Фото без опису

Після офіційної частини учасники заходу переглянули святковий концерт за участю місцевих талантів. Затамувавши подих, глядачі насолоджувалися чудовими номерами, щедро нагороджуючи кожного з артистів оплесками. Концерт пройшов у теплій святковій атмосфері, адже присвячувався жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини