Відбулася 6 сесія Христинівської міської ради

  • 902

Фото без опису

11 березня 2021 року в сесійній залі Будинку рад відбулася 6 чергова сесія міської ради VIІІ скликання під головуванням Миколи Наконечного.

У роботі сесії взяли участь 20 депутатів міської ради, заступники міського голови, старости територіальної громади, начальники управлінь та відділів міської ради, керівники підприємств, установ, організацій громади та представники засобів масової інформації.

Фото без опису

На сесії депутати розглянули наступні питання:

  1. Про внесення змін до рішення міської ради №1-13-VІІІ від 11.12.2020 р. «Про затвердження структури виконавчих органів Христинівської міської ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів».
  2. Про створення юридичної особи публічного права – службу у справах дітей Христинівської міської ради.
  3. Про цільову програму «Призовна дільниця» на 2021-2025 роки.
  4. Про внесення змін до рішення міської ради № 2-13-VIІI від 23.12.2020 «Про бюджет Христинівської міської територіальної громади на 2021 рік».
  5. Про затвердження Правил благоустрою Христинівської територіальної громади на 2021-2025 роки. 
  6. Про затвердження Положення про уповноважену особу багатоквартирного будинку.
  7. Про внесення змін до Статуту КНМУ «ЦПРПП» Христинівської міської ради.
  8. Про затвердження Стратегії розвитку комунальної установи «Центр професійного розвитку педагогічних працівників Христинівської міської ради» на 2021-2025 роки.
  9. Про внесення змін до видів економічної діяльності КНМУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Христинівської міської ради.
  10. Про Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами у Христинівській територіальній громаді на 2021-2025 роки.
  11. Про програму кредитування  придбання житла для медичних працівників Христинівської міської ради на 2021 -2025 роки.
  12. Про передачу мереж водопроводу для водопостачання сіл Христинівської територіальної громади в господарське відання на баланс комунального підприємства Христинівського виробничого управління житлово-комунального господарства.
  13. Про передачу мереж вуличного освітлення сіл Христинівської територіальної громади в господарське відання на баланс  комунального підприємства Христинівського виробничого управління житлово-комунального господарства.
  14. Про внесення змін до контрактів з керівниками комунальних підприємств (установ).
  15. Про внесення змін до Статуту КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» Христинівської міської ради.
  16. Про Положення про виконавчий комітет Христинівської міської ради.
  17. Про Положення помічника – консультанта депутата Христинівської міської ради  та опис посвідчення.
  18. Про внесення змін до рішення міської ради № 2-13- VIІI від 23.12.2020 р. «Про Регламент Христинівської міської ради».
  19. Про створення Погоджувальної ради Христинівської міської ради.
  20. Про цільовий фонд Христинівської міської ради на 2021-2025 роки.
  21. Про ліквідацію (реорганізацію) бібліотечних філій Христинівської територіальної громади.
  22. Про затвердження Регламенту роботи відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Христинівської міської ради.
  23. Про комплексну програма функціонування та розвитку системи цивільного захисту Христинівської територіальної громади, створення місцевого матеріально – технічного резерву щодо попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій у мирний час та особливий період на 2021-2025 роки.
  24. Про Програму організації рятування людей на водних об’єктах територіальної громади Христинівської міської ради на 2021-2023 роки.
  25. Про Програму «Програма територіальна оборона» на 2021-2023 роки Христинівської міської ради.
  26. Про Програму оздоровлення та відпочинку дітей на 2021-2022 рік.
  27. Про Програму «Обдарованість» на 2021-2025 роки.
  28. Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева – В. Чорновола – Небесної Сотні – Святотроїцька.
  29. Про розроблення детального плану частини кварталу с. Розсішки в межах вулиць Соборності – Миру.
  30. Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Сергія Попика – Ювілейна – Пушкіна – Соборна.
  31. Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева – В. Чорновола – Ярослава Мудрого – Святотроїцька.

Фото без опису

За ініціативи членів постійної комісії з питань екології, охорони довкілля та регулювання земельних відносин, з розгляду питань порядку денного були зняті земельні питання з метою більш детального вивчення.

З усіх питань, внесених до порядку денного сесії, рішення приймалися переважною більшістю голосів. Сесія пройшла конструктивно, при активній участі депутатів.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини