Христинівська територіальна громада має перевізника на автобусному маршруті загального користування № 129 «м. Христинівка – с. Веселівка»

  • 428

Фото без опису

23 березня 2021 року міський голова Микола Наконечний підписав тимчасовий договір на перевезення пасажирів автобусним маршрутом загального користування, що проходить у межах громади, а саме маршрут № 129 «м. Христинівка – с. Веселівка». Новим перевізником погодився стати ТОВ «Автотранссервіс», в особі директора Сергія Лівого.

Також укладено додаткову угоду, в питанні зміни графіку руху для зручності жителів с. Гребля, с. Ботвинівка та с. Ліщинівка, за автобусним маршрутом загального користування № 120 «м. Христинівка – с. Гребля».

Виконавчий комітет Христинівської міської ради висловлює вдячність Сергію Лівому за розуміння ситуації, що склалася та небайдужість до долі громади, зокрема враховуючи обмеження, які зазнає ринок перевезень у зв’язку із пандемією коронавірусної хвороби.

Нагадаємо, що 1 березня 2021 року приватний перевізник Руслан Рога надав лист, адресований Христинівському міському голові, щодо розірвання договорів на перевезення пасажирів за автобусними маршрутами загального користування № 135 «с. Ліщинівка – м. Христинівка» та № 129 «м. Христинівка – с. Веселівка», не виконавши умови договору щодо попередження організатора за 30 календарних днів до припинення здійснення перевезень. Окрім того, зазначений перевізник відмовився укладати Тимчасовий договір на перевезення пасажирів за маршрутом, який він обслуговував № 122 «м. Христинівка – с. Багачівка», в зв’язку з чим виконавчим комітетом Христинівської міської ради оголошено відкритий конкурс на визначення автомобільного перевізника з перевезення пасажирів приміськими автобусними маршрутами загального користування, що проходять у межах території Христинівської територіальної громади № 122 «м. Христинівка – с. Багачівка», та № 129 «м. Христинівка – с. Веселівка».