Обговорили питання реалізації районних програм

  • 327

Фото без опису

З метою координації роботи з виконання районних програм, 29 березня 2021 року голова Уманської районної ради Віталій Олійник та працівники виконавчого апарату районної ради відвідали Христинівську міську раду, де відбулася зустріч із першим заступником голови міської ради Володимиром Валюком, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олегом Бричуком та керівниками структурних підрозділів апарату міської ради, які здійснюють свої повноваження у сфері соціально-економічного розвитку територій, земельних відносин, архітектурно-будівельних робіт та залучення інвестиційних проектів у розвиток територій.

Фото без опису

В колі обговорених питань – реалізація Програми виготовлення містобудівної та земельної документації території Уманського району на 2021-2022 роки, а також Програми розвитку міжнародного співробітництва та міжрегіональної співпраці Уманського району на 2021-2025 роки. Розробником цих районних програм є Уманська районна рада.

У ході зустрічі присутні висловили свої пропозиції та бачення щодо впровадження визначених завдань у даних Програмах на території Христинівської територіальної громади.