Відбудеться стерилізація безпритульних тварин

  • 641

Фото без опису

Христинівська міська рада повідомляє, що 8-9 та 12-16 квітня 2021 року представники ТОВ «Чотири лапи Україна» будуть проводити безкоштовну стерилізацію безпритульних собак, а також домашніх собак (за бажанням господарів).

Інформацію про місця скупчення безпритульних тварин для їх відлову просимо надавати за номером телефону 6-15-49 або 6-12-95.

Стерилізація буде проводитися з 9:00 до 17:00 (обідня перерва з 13:00 до 14:00) на території Христинівського ВУЖКГ, за адресою м. Христинівка, вул. Стадіонна, 2.

Крім того, ТОВ «Чотири лапи Україна» запрошують лікарів-ветеринарів, які проводять приватну практику зі стерилізації тварин, взяти участь в даному заході з метою підвищення кваліфікації.

Довідково:

ТОВ «Чотири лапи Україна» – представник Міжнародного благодійного фонду «Four Paws International» (ЧОТИРИ ЛАПИ). Дана організація займається порятунком тварин, а також безкоштовною стерилізацією і вакцинацією безпритульних собак на території України. ЧОТИРИ ЛАПИ – це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація, заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. ЧОТИРИ ЛАПИ допомагає тваринам, що знаходяться безпосередньо під впливом людини, наприклад, безпритульним собакам і кішкам, сільськогосподарським тваринам, тваринам-компаньйонам та диким тваринам, що утримуються в неналежних умовах. Команда організації ЧОТИРИ ЛАПИ намагається швидко надати необхідну допомогу тваринам.