Відбувся відкритий кубок Христинівщини з баскетболу

  • 185

Фото без опису

Динаміка, непередбачуваність, командний дух, спритність і витривалість – всі ці слова з точністю описують одну з найпоширеніших ігор з м’ячем – баскетбол.

3 квітня 2021 року в Христинівській спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука відбувся відкритий кубок Христинівщини з баскетболу серед юнаків та дорослих.

Основна мета змагань – пропаганда здорового та активного способу життя шляхом залучення населення до занять спортом та популяризації баскетболу в територіальній громаді.

Участь в змаганнях взяли 4 команди: ДЮКФП «Олімп», Христинівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука, «Христинівка-ветеран» (м. Христинівка) та «Верхнячка» (смт. Верхнячка).

Учасники  продемонстрували вправну безкомпромісну гру, а змагання виявилися дуже цікавими та пройшли у напруженій боротьбі за перемогу.

Фото без опису

За результатами турніру призові місця розподілилися наступним чином: 1 місце посіла команда «Христинівка-ветеран», 2 місце – ДЮКФП «Олімп», 3 місце – Христинівська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №1 ім. О.Є. Корнійчука.

Команди-призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Баскетбол – найдинамічніша командна гра, яка захоплює багатьох хлопців та дівчат. Тому запрошуємо всіх, хто має бажання займатися та розвивати в Христинівській територіальній громаді такий вид спорту, як баскетбол. За детальнішою інформацією звертайтеся до міського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за номером телефону 097-827-28-75, директор центру Микола Лисенко.