Робочі візити до населених пунктів територіальної громади продовжуються

  • 380

Фото без опису

З метою ознайомлення з проблемними питаннями населених пунктів територіальної громади, перший заступник міського голови Володимир Валюк спільно із начальником відділу правового і кадрового забезпечення Віталієм Керезем здійснили робочий візит до сіл Веселівка, Розсішки та Христинівка.

Фото без опису

Учасники робочої зустрічі ознайомилися з низкою об’єктів, що розташовані на території даних населених пунктів. Зокрема, присутні відвідали Розсішківську ЗОШ І-Ш ступенів, дошкільний навчальний заклад «Сонечко», бібліотеку, ФАП в с. Розсішки, Веселівський Будинок культури, Веселівський заклад дошкільної освіти «Веселка», оглянули благоустрій населених пунктів та стан доріг.

Фото без опису

Відвідавши зазначені об’єкти, Володимир Григорович зазначив, що приміщення знаходиться в належному стані.

В свою чергу директор Розсішківської ЗОШ І-Ш ступенів Володимир Кривулько озвучив проблемне питання, яке потребує негайно вирішення. Це забезпечення школи та садочка якісною питною водою.

Фото без опису

Особлива увага учасників робочої поїздки була звернена на благоустрій даних населених пунктів. Слід відмітити, що в селах упорядковано та приведено до належного естетичного та санітарного стану дитячі та спортивні майданчики, парки, вулиці, дороги та придорожні смуги, проведено роботи по упорядкування територій ФАПів, Будинків культури, бібліотек, дошкільних закладів, шкіл, церков та кладовищ.

Фото без опису

Під час зустрічі були порушені також і такі проблемні питання, як стан доріг та створення жителями с. Веселівка стихійного сміттєзвалища.

Всі нагальні питання, які були піднятті під час робочої поїздки, взяті на особистий контроль.

Фото без опису