Відбулося засідання оргкомітету з нагоди відзначення пам'ятних дат

  • 474

Фото без опису

5 травня 2021 року відбулося засідання організаційного комітету з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення і 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

В роботі засідання взяли участь перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, голова громадської організації «Союз Чорнобиль України» Володимир Салецький, голова Христинівської районної спілки ветеранів Афганістану – воїнів інтернаціоналістів Володимир Марченко та начальник штабу – скарбник Христинівської районної спілки офіцерів і прапорщиків Збройних Сил та органів внутрішніх справ України Сергій Кошель.

За результатами засідання оргкомітету прийнято рішення провести заходи 7 травня 2021 року о 09:00 год. та покласти квіти до пам’ятних знаків, а саме: Обеліску слави, кургану «Братська могила», пам’ятного знаку «Гармата», комплексу «Борцям за волю та незалежність України», стели учасникам АТО, Небесної сотні та Братської могили в місті Христинівка з дотриманням всіх карантинних вимог.

Відповідні заходи в населених пунктах територіальної громади будуть проводитися 8-9 травня.

Інші новини

Всі новини