Оглянули оновлений дитячий майданчик

  • 547

Фото без опису

Для дітей, які проживають по вулиці Ярослава Мудрого у місті Христинівка, відбулося маленьке свято – оновлення дитячого ігрового майданчика.

Розділити з дітками та їх батьками цю подію завітали міський голова Микола Наконечний разом із своїми заступниками Олегом Бричуком та Михайлом Кальніцьким.

Слід відмітити, що спільними зусиллями батьки дітлахів зуміли полагодити і пофарбувати ігрові споруди та гойдалки, навести благоустрій на прилеглій території за кошти виділені з міського бюджету.

Фото без опису

Поспілкувавшись з мешканцями мікрорайону, Микола Миколайович зазначив, що кожен з таких острівків дитинства – радість для малечі, можливість активно розвиватися, і звісно, допомога для батьків.

На майданчиках для ігор діти розвиваються фізично, спілкуються між собою, знаходять нових друзів. Дітки нашого мікрорайону будуть задоволені своєю оновленою ігровою територією, – розповідають батьки.

Жителі мікрорайону висловили щиру подяку шановним гостям за турботу та піклування про сьогодення й майбутнє зростаючого покоління!

Відтепер на дитячому майданчику вирують веселощі: лунає дитячий сміх, продовжуються ігри та розваги. І кожному, хто долучився до створення цього заходу зрозуміло: радість в очах дітей – насправді те, заради чого варто жити й працювати.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини