Величне свято Перемоги

  • 625

Фото без опису

Нині минає 76-та річниця перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З цієї нагоди 7 травня в місті Христинівка мешканці міста зібралися, щоб вкотре пережити цю хвилюючу мить Перемоги, вшанувати пам’ять полеглих, вклонитися їхньому подвигу та покласти квіти до пам’ятних знаків і меморіалів.

У святкових заходах взяли участь міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайло Кальніцький, радник міського голови Василь Шеремета, представники установ, підприємств, громадських організацій та жителі міста.

Фото без опису

Керівництво громади та учасники заходу поклали квіти до Обеліску слави, кургану «Братська могила», пам’ятного знаку «Гармата», комплексу «Борцям за волю та незалежність України» та Братської могили. Також присутні вшанували світлу пам’ять загиблих хвилиною мовчання.

Свої виступи присутнім подарував народний ансамбль української та козацької пісні «Ласкаво просимо», керівник Раїса Ковбасюк.

Фото без опису

По завершенню заходу представники міської влади та всі бажаючі мали змогу ознайомитися із тематичною виставкою «Їх подвиги слані в віках, їх мужністю горді нащадки», яку підготували працівники Христинівської центральної бібліотеки.

Урочисті заходи з нагоди Дня Перемоги проведено і в інших населених пунктах громади.

Не щезне з пам’яті людської, не йде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога над нацизмом. Дуже важливо пам’ятати про це свято, як про День Перемоги нашого народу у боротьбі за право на вільне життя, за свою землю, за гідне майбутнє!

Фото без опису

Інші новини

Всі новини