Ветеранам громади – наша вдячність, увага і шана

  • 543

Фото без опису

Перемога над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться визначною подією у світовій історії та в серцях вдячних нащадків. У ці славні травневі дні, ми віддаємо шану світлій пам’яті всіх тих, хто зупиняв ворога ціною власного життя і самовіддано трудився в тилу, хто своєю працею відстоював нашу свободу та відбудовував народне господарство у повоєнні роки.

Фото без опису

З нагоди Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Михайло Кальніцький та радник міського голови Василь Шеремета відвідали інвалідів війни та учасників бойових дій громади, щоб висловити глибоку шану та слова вдячності героям за їх неоціненний подвиг.

В місті Христинівка керівники громади завітали до Григорія Яковлевича Підопригори, Марії Кузьмівни Сердюк, Івана Захаровича Підвального, Ераста Івановича Санцевича, Марії Григорівни Слободяник, а в селі Осітна – до Володимира Павловича Мемрука.

В ході відвідин посадовці поспілкувалися з ветеранами, поцікавилися їхніми проблемами та побажали добра, міцного здоров’я, миру і злагоди. Кожному ветерану було вручено святкові подарунки.

Фото без опису

Щоразу такі зустрічі проходить у теплому та дружньому колі. Сивочолі завжди радо зустрічають гостей, з сумом в очах згадують про страшні воєнні роки й розповідають про свою насичену та нелегку долю.

Інші новини

Всі новини