До дня матері привітали матерів загиблих учасників АТО

  • 1464

Фото без опису

День матері – це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє та буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. У цей день ми від всієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом.

Та, на жаль, не усіх матерів цього дня зможуть привітати їх сини. Це стосується матерів загиблих учасників АТО/ООС.

З нагоди Дня матері міський голова Микола Наконечний разом з комісаром Христинівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Русланом Бадзьором завітали до матерів воїнів АТО, які загинули виконуючи свій військовий обов’язок на сході України, захищаючи нашу територіальну цілісність:

Фото без опису

Кобринюк Неоніли Леонтіївни – матері Кобринюка Миколи Миколайовича (загинув 5 вересня 2014 року);

Попик Людмили Миколаївни – матері Попика Сергія Івановича (загинув 8 січня 2015 року);

Олійник Любові Андріївни – матері Олійника Володимира Юрійовича (загинув 9 липня 2015 року).

Шановні гості привітали жінок зі святом, вручили квіти та подарунки, а також побажали їм міцного здоров’я, терпіння та мирного неба над головою.

Під час спілкування матері загиблих захисників України поділилася спогадами про своїх синів.

У ході діалогу, Микола Миколайович подякував жінкам за те, що виховали таких синів – дійсно, справжніх героїв та патріотів України. До останнього подиху вони залишилися вірними кожному слову Військової присяги. На прикладах їх героїчних вчинків будуть виховуватися багато поколінь українців – відважних, гордих, сміливих, вільних і щасливих мешканців незалежної країни.

Інші новини

Всі новини