90 років для газети – значний термін, який можна назвати цілою епохою

  • 707

Фото без опису

2 червня 1931 року вийшов перший номер громадсько-політичної газети «Трибуна Хлібороба», яка була заснована, як «Колгоспник Христинівщини».

Нелегкий шлях пройшла газета з того часу, як вперше з’явилась перед читачами. За ці роки змінилося багато: назва, обсяги, поліграфічне наповнення, тематика публікацій, але незмінним залишається те, що газета завжди була і є близькою читачеві, їй довіряють, її читають.

З поважним ювілеєм редакцію газети сьогодні привітали міський голова Микола Наконечний, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька та головний спеціаліст відділу Галина Кошель.

У своїй вітальній промові Микола Миколайович відзначив, що 90 років – це ціла епоха для видання. Кілька поколінь виросли разом з газетою, дізнаючись з її сторінок про найважливіші події в житті Христинівського краю. На сторінках газети – історія району від важких воєнних років і до нинішніх днів. Також міський голова подякував колективу редакції за плідну працю на журналістській ниві та побажав міцного здоров’я, родинного тепла, миру, творчої наснаги та наполегливості в досягненні нових висот.

Жодні сучасні технології не зможуть замінити щойно віддрукованого номера газети, зі свіжою фарбою на руках і неповторним запахом знайомим лише працівникам редакцій та друкарень. На сторінках газети можна знайти далеких друзів дитинства, загублених у юності коханих, колишніх колег, втрачених односельців, цікаві аналітичні статті, освітянські новини та багато цікавого. А ще – фото, на яких карбується таке коротке життя і ціла вічність. Головне – не забувати, що історію творять прості люди. Саме заради них і для них працюють сьогодні журналісти газети «Трибуни Хлібороба», під керівництвом головного редактора Валентини Добринської. Безмежно вдячні їм за щотижневий літопис життя Христинівщини.