Живи яскраво! В Христинівці відбулося Свято фарб

  • 659

Фото без опису

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, яке відзначається 1 червня, в місті Христинівка на площі ім. Тараса Шевченка відбулося справжнє кольорове дійство – фестиваль фарб.

В зв’язку з погіршенням погодних умов, свято було вирішено провести 3 червня.

Фестиваль фарб розпочався з виступів танцювальних колективів Христинівської територіальної громади.

Фото без опису

До всіх присутніх на площі з вітальним словом звернувся міський голова Микола Наконечний, який зазначив, що таке свято в нашому місті проводиться вперше та побажав всім присутнім провести його весело, активно та незабутньо. Крім того Микола Миколайович нагородив талановитих дітей Христинівщини дипломами.

Фото без опису

Ведучим яскравого свята став веселий та енергійний Віталій Мельничук, який запалював разом з дітками та дорослими.

Кольорове дійство перетворило площу Шевченка на епіцентр драйву, позитивних емоцій та яскравих фарб.

Під час свята на території працювали аніматори, які дарували посмішки та гарний настрій малечі. Дітки мали змогу покататися на великих гірках, каруселях та пострибати на батуті. Крім того, разом з аніматорами діти займалися іграми, танцями, співами та фотографіями.

Фото без опису

Програма свята була досить різноманітною та напрочуд цікавою: шоу фарб, флешмоби, подарунки, розіграші, битва фарбами, виступи талановитих дітей Христинівщини, фестиваль «Кольорове дитинство», дитяче караоке, аквагрим для всіх охочих, різноманітні майстер-класи та дискотека просто неба.

Фото без опису

На декілька годин площа міста перетворилася на щасливу країну дитинства. Розважившись вдосталь, діти та дорослі поверталися додому щасливі та різнокольорові. Тож нехай посмішки та гарний настрій залишаються з ними на увесь рік.

В свою чергу Христинівська міська рада висловлює щиру подяку ПрАТ «Зернопродукт МХП», мережі магазинів «Фора», міні-маркету «Обжорка» та всім, хто долучився і допоміг організувати таке чудове свято для дітей.

Фото без опису