Відбулася нарада керівників закладів освіти

  • 572

Фото без опису

9 червня 2021 року відбулася нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти.

На нараді були розглянуті питання щодо завершення 2020-2021 та підготовки закладів освіти до 2021-2022 навчального року.

На початку засідання до освітян звернувся заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, який подякував керівникам закладів освіти за сумлінну працю та привітав всіх із завершенням навчального року.

Фото без опису

Інженер-будівельник відділу ОКМС Оксана Губніцька акцентувала увагу на підготовці закладів освіти до 2021-2022 навчального року та опалювального сезону.

З приводу фінансових питань роз’яснення надав головний екноміст відділу ОКМС Руслан Поліщук. Про стан пожежної безпеки в закладах освіти, графік проведення позапланових перевірок доповів головний інспектор відділу запобігання НС Уманського РУ ГУ ДСНС України у Черкаській області Андрій Солодовник.

Про порядок організації харчування, відпочинку та оздоровлення у закладах освіти та дитячих закладах на 2021-2022 навчальний рік розповіла головний спеціаліст відділу ОКМС Наталія Прокопенко.

Начальник відділу ОКМС Маргарита Білецька проаналізувала роботу закладів освіти у 2020-2021 навчальному році, підвела підсумки наради та побажала керівникам закладів освіти насичених та продуктивних літніх канікул.

Фото без опису