Відбулася робоча зустріч

  • 572

Фото без опису

Відбулася робоча зустріч за участі міського голови Миколи Наконечного, заступника начальника управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції в Черкаській області, підполковника поліції Олексія Прокопенка, представника управління превентивної діяльності, поліцейського офіцера громади Уманського районного управління Головного управляння Національної поліції в Черкаській області, старшого лейтенанта поліції Олексія Борисенка (Жашківська територіальна громада) та голови Громадського формування з охорони громадського порядку «Характерник» Інни Матієнко.

Фото без опису

Мета зустрічі – підвищення рівня безпеки в громаді за допомогою поліцейського офіцера громади.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Проєкт є частиною ширшої міжнародної практики під назвою community policing. Тісна співпраця поліцейських з громадянами активно практикується в США, Великій Британії, Франції та інших країнах.

Фото без опису