Відбулися урочисті заходи з нагоди Дня медичного працівника

  • 561

Фото без опису

Традиційно в третю неділю червня Україна відзначає День медичного працівника – професійне свято тих, хто присвятив себе благородній справі – турботі про життя і здоров’я людини.

Напередодні цього святкового дня, 18 червня 2021 року в місті Христинівка відбулися урочисті заходи для працівників галузі охорони здоров’я. Представників найгуманнішої професії прийшли привітати міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк та заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук.

У своєму вітальному слові міський голова Микола Наконечний висловив медичним працівникам щирі слова вдячності за їх нелегку і відповідальну роботу та побажав усім, хто турбується про здоров’я і життя громадян життєвих гараздів, щастя, благополуччя, родинного затишку, міцного здоров’я, мирного неба над головою та гарного настрою.

Фото без опису

З вітальним словом до присутніх також звернулися головний лікар КНП «Христинівська багатопрофільна лікарня» Наталія Махиня і головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ольга Калініна.

З нагоди професійного свята кращих працівників галузі охорони здоров’я громади відзначено грамотами та подяками.

Святковий настрій всім присутнім дарували творча спільнота Христинівщини.

Фото без опису