Відзначили День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в України

  • 547

Фото без опису

22 червня 1941 року Друга світова війна увірвалася на територію України, перетворивши наші землі на криваве поле бою. Горем і болем вона увійшла в кожну українську домівку, спричинила незліченні жертви, руїни та спустошення. День початку війни став в Україні історичним днем глибокої скорботи.

Фото без опису

В пам’ять про ті криваві події сьогодні в місті Христинівка відбулися заходи з нагоди вшанування пам’яті жертв Другої світової війни в Україні, в яких взяли участь міський голова Микола Наконечний, перший заступник міського голови Володимир Валюк, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук та представники громадських організацій.

Фото без опису

Керівництво громади поклали квіти до меморіального комплексу Борцям за волю та незалежність України та Братської могили, вшанувавши пам’ять синів і дочок українського народу, полеглих під час Великої Вітчизняної війни.

Фото без опису

Сьогодні ми особливо гостро усвідомлюємо ціну свободи, миру та безпеки, бо знову зі зброєю в руках змушені захищати нашу волю, незалежність та суверенітет. Безсмертний подвиг українців в роки Другої світової війни є натхненним прикладом для нинішнього покоління в боротьбі за мир та цілісність нашої держави.

Світла пам’ять полеглим. Честь і слава живим героям!