З Днем народження, рідне місто!

  • 535

Фото без опису

Днями своє свято відзначало місто Христинівка, яке стало центром територіальної громади.

Наше місто має давню історію. На його території виявлено сліди більше 10 поселень культур різних історичних епох. Саме в Христинівці було встановлено один із перших в Україні пам’ятних знаків Борцям за волю та незалежність України. Нині Христинівка очолює громаду, що об’єднала більше 30 сіл і вперше у такому статусі вона зустрічала День міста.

Свято розпочалось із дитячого спортивного турніру пам’яті ім. Миколи Наконечного, який 7 років був міським головою та залишився у пам’яті людей, як один із кращих очільників міста.

Фото без опису

У турнірі взяли участь 10 команд (понад 80 гравців) з різних куточків України. Перше місце у змаганнях вибороли дітлахи з команди «Фортуна» (м. Христинівка).

Вітаючи жителів Христинівки з Днем міста, міський голова Микола Наконечний відзначив, що саме завдяки своїм людям громада є такою потужною та успішною. Опісля Микола Миколайович вручив відзнаки відомим і шанованим мешканцям громади.

Крім творчих виставок, майстер-класів, виступів співаків та танцювальних колективів громади, христинівчан порадував Олег Скрипка, який, граючи на акордеоні, виконав свої найвідоміші хіти.

Фото Віктор Свіщенко

Фото без опису

Інші новини

Всі новини