На сесії міської ради розглянули ряд важливих питань

  • 505

Фото без опису

29 червня 2021 року у сесійній залі відбулася 9 чергова сесія міської ради VIІІ скликання під головуванням Миколи Наконечного.

У роботі сесії взяли участь депутати міської ради, старости територіальної громади та працівники виконавчого комітету міської ради.

В ході сесії депутати прийняли Програму «Поліцейський офіцер громади» Христинівської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Фото без опису

Поліцейський офіцер громади – це наступний крок у реформі Національної поліції. Його основна мета – забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.

Оскільки поліцейський офіцер стане повноправним представником своєї громади (яка візьме на себе частину фінансової підтримки його роботи), то й звітуватиме він не тільки перед керівництвом, але й перед самою громадою.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Фото без опису

Крім того, депутати розглянули ряд інших важливих питань.

Зокрема, внесли зміни до рішень міської ради від 23.12.2020 р. № 2-13-VIІI «Про бюджет Христинівської міської територіальної громади на 2021 рік», від 11.03.2021 р. №6-2-VIІI «Про створення юридичної особи публічного права – служби у справах дітей Христинівської міської ради» та від 26.01.2021 р. №5-9-VIІI «Про затвердження Статутів (Положень) та Положень про конкурсний відбір на посади керівників комунальних бюджетних установ, закладів Христинівської міської ради», а також затвердили склад конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора Кузьминогребельської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Христинівської міської ради Черкаської області та графіку роботи.

Також депутати підтримали проекти рішень, що стосуються земельних питань та комунальної власності.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини