Село моє – моя перлина

  • 404

Фото без опису

7 серпня 2021 року у селі Велика Севастянівка Христинівської міської територіальної громади яскравим дійством стало святкування Дня села.

День села – це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди, хто в ньому живе і працює. Усі досягнення, якими багате село, складаються із щоденної кропіткої праці, знань і талантів його мешканців. У такі свята, як день села, кожен відчуває себе частиною великої та міцної родини.

На святі зібралось чимало гостей на чолі із міським головою Миколою Наконечним, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олегом Бричуком, начальником відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргаритою Білецькою та головним спеціалістом відділу Галиною Кошель.

Фото без опису

У своєму вітальному слові Микола Наконечний щиро подякував усім небайдужим людям, які переймаються проблемами громади та беруть активну участь у житті села. Також міський голова побажав усім присутнім міцного здоров’я, добра, достатку, щастя, добробуту у кожну домівку та мирного неба над головою, а селу Велика Севастянівка – процвітання та розвитку заради світлого майбутнього України.

Фото без опису

Крім того, за вагомий особистий внесок у розвиток громади Микола Миколайович нагородив Грамотами міської ради старосту села Оксану Руцьку, місцевих підприємців, творчі колективи, спортсменів та активістів.

По завершенню офіційної частини заходу працівники Христинівського відділу ДРАЦС Черкаської області ЦМУ МЮ м. Київ провели виїзну шлюбну церемонію для сімейних пар, Анатолія Севастяновича і Анастасії Степанівни та Івана Пилиповича і Ганни Павлівни, які в цьому році відзначили діамантовий ювілей – 60 років подружнього життя. Також на святі було нагороджено наймолодшого та найстаршого жителя села.

На святі було проведено конкурс краси, грації  і таланту «Міні-міс», в якому взяли участь 8 дівчаток від 2,5 до 8 років. У фіналі члени журі присвоїли титул кожній маленькій красуні та нагородили подарунками від міського голови.

Фото без опису

Гостей свята розважали місцеві творчі колективи та солісти. Також увазі присутніх були представлені різноманітні майстер-класи та виставки народних умільців. Розвагою для наймолодших гостей дійства стали атракціони, стрибки на батутах та солодка вата. Присутніх пригощали смачною юшкою, шашликами та запашним короваєм.

Фото без опису

Апогеєм свята став виступ народного артиста України Івана Поповича, який вразив усіх своїм неповторним голосом та запальними піснями. Артист подарував всім присутнім теплу енергетику та чудовий настрій.

Фото без опису

По закінченню урочистостей працівники Христинівського відділу ДРАЦС Черкаської області ЦМУ МЮ м. Київ провели виїзну шлюбну церемонію для сімейних пар, Анатолія Севастяновича і Анастасії Степанівни та Івана Пилиповича і Ганни Павлівни, які в цьому році відзначили діамантовий ювілей – 60 років подружнього життя. Також на святі було нагороджено наймолодшого та найстаршого жителя села.

Фото без опису

Тож нехай такі свята стануть доброю традицією та запорукою процвітання кожного населеного пункту Христинівської територіальної громади, де кожен відчуває себе частиною великої, міцної та дружньої родини – України.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини