Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 195

Фото без опису

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 12 серпня 2021 року в малій залі Будинку рад відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини. Участь в засіданні взяли заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Олег Бричук, керуючий справами виконавчого комітету Сергій Киба, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Віталій Керезь, головний лікар Центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Калініна, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Маріщак та дільничний офіцер поліції ВПД №3 Уманського РУП Сергій Савченко.

Фото без опису

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо визначення місця проживання неповнолітньої дитини; стану виконання батьківських обов’язків; надання дозволу на вчинення правочинів щодо нерухомого майна, право власності на яке або право користування яким має дитина.

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини