Привітали з ювілеєм ветерана педагогічної праці

  • 167

Фото без опису

Перший заступник міського голови Володимир Валюк, староста смт. Верхнячка, сіл Вербувата, Багачівка, Мала Іванівка Олександр Юрій, директор Верхняцької ЗОШ І-Ш ступенів №2 Сергій Солодкий, голова Христинівської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Оксана Єременко та в. о. голови первинної профспілкової організації Верхняцької ЗОШ І-Ш ступенів №2 Людмила Білоус привітали з ювілейним Днем народження учителя математики, ветерана педагогічної праці Верхняцької загальноосвітньої школи І-Ш ступенів №2 Валентину Володимирівну Щербину.

Присутні подякували ювілярці за невтомну працю, чуйне серце, щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість, побажали міцного здоров’я, невичерпної енергії, наснаги, благополуччя та добра, а також вручили спільну грамоту міської ради та освітян громади.

В свою чергу Валентина Володимирівна подякувала за теплі вітання, зазначивши, що успіху вона досягла, завдяки гарним людям, які супроводжували її на життєвому шляху, завжди відчуваючи їх підтримку та розуміння.

Та найкращим подарунком для ювілярки є повага колег та любов сотень вдячних учнів, які і до сьогодні пам’ятають свою мудру вчительку. Для них Валентина Володимирівна – взірець, бо володіє не лише талантом справжнього вчителя, але й є Людиною з великої літери.

Інші новини

Всі новини