Відбулося засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів

  • 130

Фото без опису

Під головуванням першого заступника міського голови Володимира Валюка відбулося засідання конкурсного комітету з організації та проведення конкурсу з перевезення пасажирів на приміських автобусних маршрутах загального користування, який проходять у межах території Христинівської міської територіальної громади.

Володимир Григорович, як голова конкурсного комітету, ознайомив присутніх із нормативно-правовими актами, відповідно до яких проводиться відкритий конкурс з перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування.

На участь в конкурсі надійшла одна заява від перевізника-претендента, а саме: на об’єкт конкурсу № 2 – приміський автобусний маршрут загального користування маршрут № 140 «м. Христинівка – с. К. Гребля».

Фото без опису

В результаті конкурсу вирішено рекомендувати організатору перевезень надати право на обслуговування даного маршруту перевізнику-претенденту ФОП Галушко Ліні Борисівні.

Довідково інформуємо, що раніше у даному напрямку курсував приміський автобусний маршрут загального користування, який не виходить за межі Христинівського району № 123 «Христинівка АС – с. Синиця». Після ліквідації Христинівського району, організатором перевезень на даному маршруті стала Уманська райдержадміністрація, так як маршрут виходив за межі громади. На зазначений маршрут Уманською райдержадміністрацією оголошувався відкритий конкурс на перевезення пасажирів, проте заяв від перевізників-претендентів не надійшло. Тому, для забезпечення жителів трьох населених пунктів громади сполученням із її центром, було створено новий приміський автобусний маршрут загального користування маршрут № 140 «м. Христинівка – с. К. Гребля».

Інші новини

Всі новини