Привітали ювіляра

  • 257

Фото без опису

Мудрий, енергійний, небайдужий і творчий – саме такими словами можна охарактеризувати 90-річного ювіляра з Ліщинівки – Олександра Петровича Панчука.

Народився Олександр Петрович 25 листопада 1931 року в Ліщинівці  в простій сільській родині. У 1948 році закінчив фабрично-заводське училище при Верхняцькому цукровому заводі, де отримав спеціальність столяра 5-го розряду. З роками змінював місце роботи та місце проживання, але продовжував працювати за обраною професією і вже в 19 років очолив бригаду теслярів.

Служив на Кольському півострові та в Монголії. Після демобілізації повернувся в рідну Ліщинівку та продовжив навчатися. Закінчив Тальнівський будівельний технікум та отримав диплом техніка-будівельника цивільного і промислового будівництва.

Фото без опису

У 1950 році одружився зі своєю Надією. Подружжя виховали 3 діток: синів Петра, Олексія та доньку Любу. Але доля склалася так, що шлюб розпався. Зі своєю нинішньою дружиною Галиною Олександр Петрович цьогоріч відзначили 40-річний ювілей подружнього життя.

Фото без опису

Після виходу на пенсію Олександр Панчук очолив ветеранську організацію, став прихожанином місцевої церкви, яка будувалася при його сприянні та обзавівся пасікою.

Сьогодні, з цієї прекрасної нагоди, в Ліщинівському сільському Будинку культури зібралися діти, онуки та правнуки ювіляра, міський голова Микола Наконечний разом із своїм заступником Володимиром Валюком, жителі села та учні школи, щоб щиросердечно привітати Олександра Петровича та подякувати за добросовісну, невтомну працю та яскравий приклад людяності і порядності.

Гості вручили імениннику подарунки і квіти та побажали йому міцного здоров’я, сімейного затишку, Божого благословення, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки від рідних і близьких.

Фото без опису

Музичні вітання на честь ювіляра пролунали від вокального жіночого ансамблю Ліщинівського сільського Будинку культуру.

За матеріали Валентини Добринської

Фото без опису

Інші новини

Всі новини