Контроль за ходом виконання рішень виконавчого комітету Христинівської міської ради

  • 156

Фото без опису

10 грудня 2021 року перший заступником міського голови Володимир Валюк, начальник відділу містобудування, архітектури, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення Іван Рябоконь спільно із старостою сіл Розсішки, Веселівка Людмилою Марченко провели перевірку виконання ПП «Нікспецтех» (ЄДРПОУ 41303710) рішень виконавчого комітету Христинівської міської ради від 04.08.2021 р. №151 та від 04.10.2021 р. №231 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 04.08.2021 року №151 «Про надання дозволу на забір ґрунту для виконання заходів з цивільного захисту територій громади», а саме для завершення будівництва підземних складських приміщень на території військової частини А-1588в с. Розсішки, щодо проведення робіт з впорядкування місць захоронення існуючих побутових відходів на сміттєзвалищі в с. Розсішки та проведення розпланування території розритого в 1995 році стадіону в центрі с. Веселівка Христинівської територіальної громади при початку будівництва школи на 195 учнів.

Фото без опису

За результатами перевірки було встановлено, що ПП «Нікспецтех» виконали свої зобов’язання визначенні рішеннями виконкому Христинівської міської ради, а саме впорядкували сміттєзвалище в с. Розсішки та 7 грудня розпочали земляні роботи на стадіоні в с. Веселівка, які будуть завершені за 5-6 днів.

Фото без опису

Додатково повідомляємо, що ПП «Нікспецтех» також виконали земляні роботи з впорядкування сміттєзвалищ в с. Заячківка та в с. Орадівка Христинівської територіальної громади.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини