Вшанували пам’ять жертв ліквідаторів аварії на ЧАЕС

  • 182

Фото без опису

Цьогоріч минає 35 років відколи сталася чи не наймасштабніша техногенна катастрофа ХХ століття – аварія на Чорнобильській атомній електростанції.

Сьогодні в місті Христинівка вшанували тих, хто був причетний до ліквідації наслідків аварії. Біля Пам’ятного знаку «Христинівчанам-чорнобильцям, які врятували світ» відбувся мітинг-реквієм, в якому взяли участь керівництво громади, представники громадської організації «Союз Чорнобиль України», учасники ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та громадськість міста.

Присутні поклали квіти до підніжжя Пам’ятного знаку та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих ліквідаторів Чорнобильської катастрофи.

Фото без опису

Перший заступник міського голови Володимир Валюк подякував всім ліквідаторам за зразкове виконання громадянського обов’язку, проявлену особисту мужність і самовіддану працю по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та зазначив, що українці ніколи не повинні забувати героїзм пожежників, військовослужбовців, будівельників, учених, медиків, які брали участь у ліквідації наслідків аварії.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини