Результати використання електронних сервісів служби зайнятості «е-кабінети» роботодавця

  • 182

Фото без опису

Фахівці Христинівської районної філії Черкаського ОЦЗ пропонують роботодавцям новий сучасний сервіс – «Електронний кабінет роботодавця», який створений на сайті ДСЗ. На даний час в філії зареєстровано 252 електронних кабінети роботодавця.

 

В «Електронному кабінеті роботодавця» передбачена можливість подання в онлайн режимі звітів за формою №3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)». На даний час до Христинівської районної філії було подано більше 100 звітів.

 

Крім подання звітності роботодавець має можливість переглядати стан укомплектування вакансії та кількість направлених претендентів на роботу, переглядати актуальні резюме шукачів роботи, переглядати надані звіти за формами 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)», 4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці», 1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні та здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців», а також можливість отримання такої послуги, як компенсація єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та тематику семінарів для роботодавців.

 

Отже, Електронний кабінет роботодавця» зорієнтований на скорочення витрат часу для відвідування центру зайнятості та на підвищення рівня комфорту під час взаємодії роботодавців зі службою зайнятості.

Інші статті

Всі статті