Оголошення про проведення громадських слухань

  • 463

Фото без опису

Христинівська міська рада повідомляє про проведення громадських слухань з метою обговорення проекту «Детального плану частини кварталу міста Христинівка в межах вулиць Першотравнева – Ярослава Мудрого – В. Чорновола – Космонавтів, з метою зміни призначення земельної ділянки приватної власності, площею 0,1500 га, по вул. Першотравнева, 36 в м. Христинівка Уманського району Черкаської області, з для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та проведення забудови її двоповерховою будівлею багатосекційного магазину змішаної торгівлі.

  1. Мета заходу – врахування громадських інтересів жителів прилеглої території та населеного пункту.
  2.  Площа проектування 0,1500 га.
  3. Замовник – Виконавчий комітет Христинівської міської ради, розробник – ФОП «Прищепов В.О.».
  4. Підстава для розроблення: рішення Христинівської міської ради від 25.11.2021 №11-33-VIII «Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева – Ярослава Мудрого – В. Чорновола – Космонавтів».
  5. Інформаційні заходи – графічні матеріали розміщено на сайті Христинівської міської ради.
  6. Місце для ознайомлення – відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна, 30).

Термін подання пропозицій – з 30.12.2021 р. до 30.01.2022 р.

Фото без опису

Пояснювальна записка