Відбулося нагородження фіналістів конкурсу дитячої творчості «Дарунки Миколая»

  • 112

Фото без опису

29 грудня 2021 року відбулося нагородження фіналістів регіонального конкурсу дитячої творчості «Дарунки Миколая».

Конкурс започаткований Христинівською міською радою та відділом освіти, культури, молоді та спорту за ініціативи колективу Христинівської школи мистецтв на чолі з директором Світланою Фесяновою.

Цьогоріч у конкурсі взяли участь близько 1000 дітей різних вікових категорій з багатьох куточків країни. Діти могли проявити свої здібності в таких номінаціях як вокал, хореографія, образотворче мистецтво, англійська мова – найкращий відео-лист Святому Миколаю. Конкурс проводився в два етапи: прийом відео виступів та фото малюнків, онлайн голосування та оцінювання журі конкурсу.

Фото без опису

До складу журі увійшли депутат обласної ради Наталія Руда (номінація вокал), кандидат педагогічних наук і доцент кафедри хореографії та художньої культури Ніка Сидоренко (номінація хореографії), керівник студії образотворчого мистецтва Art Kids Brussels Руслана Школьнік (номінація образотворче мистецтво). Завдяки клопіткій праці членів журі було об’єктивно визначено фіналістів та переможців.

– Я щасливий вітати сьогодні всіх фіналістів конкурсу! Ви – наша гордість! Пам’ятайте, що свій талант потрібно постійно розвивати й працювати над ним, щоб досягти якнайкращих результатів. Тож продовжуйте творити мистецтво та прославляти нашу країну, звертаючись до присутніх зазначив міський голова Микола Наконечний.

Фото без опису

Оголошення призерів відбувалось на сцені Центру культури та дозвілля у святковій атмосфері, за участі головного символа конкурсу – Святого Миколая. Фіналісти були нагороджені дипломами різного ступеня, а усі учасники заходу отримали солодощі.

Приємним сюрпризом для фіналістів конкурсу стали подаровані сертифікати та запрошення на майстер-класи з вокалу та хореографії від членів журі.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини