Оголошення про громадські слухання

  • 371

Фото без опису

4 лютого 2022 року о 15:00 в залі засідань Христинівської міської ради відбудеться засідання з метою підбиття підсумків громадських слухань обговорення проектів:

- «Детального плану території частини кварталу житлової та громадської забудови, в межах вулиць І. Валюка та Ярослава Мудрого з метою розміщення в кварталі об’єктів, що забезпечують громадські інтереси та забезпечення комплексності забудови території кварталу міста і визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельних ділянок по вул. І. Валюка, 58 в м. Христинівка, Уманського району, Черкаської області» щодо перспективної забудови земельної ділянки, площею 0.0942 га, кадастровий номер 7124610100:02:002:0810, з метою розміщення на ній автомобільної мийки з самообслуговуванням автомобіля;

- «Детального плану частини кварталу міста Христинівка в межах вулиць Першотравнева – Ярослава Мудрого – В. Чорновола – Космонавтів, з метою зміни призначення земельної ділянки приватної власності, площею 0,1500 га, по вул. Першотравнева, 36 в м. Христинівка, Уманського району, Черкаської області, з для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для будівництва та обслуговування будівель торгівлі та проведення забудови її двоповерховою будівлею багатосекційного магазину змішаної торгівлі.

Мета заходу – врахування громадських інтересів жителів та власників прилеглих території.

Запрошуються всі зацікавлені особи та суб’єкти господарської діяльності.

Організатор громадських слухань відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради.