Train The Trainers 2.0

  • 122

Фото без опису

Учасники освітньої програми для експортних консультантів Train The Trainers 2.0 підготували добірку рекомендацій для експортерів на основі отриманого досвіду під час навчання. Ми зібрали всі рекомендації у щомісячний дайджест та ділимось ними з вами.

Тут ви знайдете два Consultant’s Digest #1 та #2 це мікс корисної інформації та цікавих історій співпраці з українськими компаніями для виходу на зовнішній ринок чи інтенсифікації експорту на вже опанованому.

В цих дайджестах розкриваються наступні теми:

Профіль країни: основні складові та джерела інформації. Інструменти для досліджень закордонних ринків.

Ресурси визначення потенціалу ринків. Системні рішення для системного інтегратора. Що варто врахувати при виході на ринок?

Промоційний календар для виходу на закордонні ринки.

Аудит маркетингових комунікацій для виходу на зовнішні ринки. Комплексна оцінка товарів при побудові матриці позиціонування. Створюємо бренд надійних консультантів: покрокова інструкція. Занурюємось у бренд клієнта: як допомогти йому вписатись у новий ринок. А також 10 кейс-стаді – історій співпраці з компаніями з формуванням експортної стратегії.

Consultant’s Digest – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train The Trainers 2.0 для консультантів державного та приватного секторів у сфері експортної діяльності.

Bci команди – учасники програми Train the Trainers, якi щомісячно готують для вас цікаву інформацію у Дайджесті, також ведуть свої експертні сторінки, та на постійній основі висвітлюють важливі в експорті теми, повідомлять вас про гарячі події чи розповідають про новi можливості. На кожній сторінці дайджесту Ви зможете знайти посилання на сторінку команди, підписуйтесь та скористайтесь можливістю отримати поради від професійних консультантів. Список сторінок команди та посилання знаходяться тут: https://preview.mailerlite.com/i9k7r3.

Довідково:

Train the Trainers 2.0. – інтенсивна освітня програма, що дозволяє отримати необхідний обсяг знань та досвіду для здійснення консалтингової діяльності в сфері експорту, підкріпленого практичними завданнями, що виконуватимуться на базі реальних підприємств. Наразі, навчання проходять 58 учасників (10 команд) з 13 регіонів України. В рамках кожного модулю впродовж одного місяці учасники працюють на базі реальних компаній, що дозволить понад 70 компаніям отримати безкоштовні консультації, а учасникам отримати навички в різних галузях. Це вже другий раунд програми, яка закінчиться у квітні 2022 року.

Реалізують безкоштовну інноваційну освітню програму Train the Trainers 2.0 з жовтня 2021 року Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту» у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії.

Консолідуючи інформацію отриману в рамках кожного Модулю, команди створюють освітні статті та кейс-стаді, що допоможуть підприємцям у виході на нові ринки. Consultant’s Digest – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів в експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності. Перший випуск Consultant’s digest #1 розкриває наступні тематики: інструменти дослідження закордонних ринків, ресурси для визначення потенціалу ринків, як складати профіль країни та 5 кейс-стаді з українськими виробниками та експортерами. Другий випуск Consultant’s digest #1 розкриває наступні тематики: про маркетингові комунікації, карта позиціонування бренду, промоційний календар для виходу на нові ринки та 5 кейс-стаді з українськими виробниками.

Державна установа «Офіс з розвитку підприємництва та експорту»

Інші новини

Всі новини