Про скликання тринадцятої чергової сесії Христинівської міської ради восьмого скликання

  • 461

Фото без опису

ХРИСТИНІВСЬКА МІСЬКА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Про скликання  тринадцятої 

чергової сесії  Христинівської міської

ради восьмого скликання

 

Скликати    тринадцяту   чергову  сесію Христинівської міської ради восьмого скликання  24 лютого  2022 року о 9 годині в залі Адміністративного приміщення по вул.Соборна, 30.

 

На порядок денний сесії виносяться питання:

1.  Про затвердження  Програми  «Забезпечення національного спротиву»   Христинівської міської територіальної громади на  2022-2024 роки.

 2. Про внесення змін  до рішення міської ради  від 26.01.2021 №5-23-VIII   «Про затвердження  комплексної Програми профілактики злочинності  територіальної громади Христинівської міської ради на 2022-2025 роки».                                              3. Про внесення змін до  рішення міської ради  від 29.06.2021 №9-1-VIII «Про затвердження    Програми  «Поліцейський офіцер громади» Христинівської міської територіальної  громади  на 2021-2022 роки».

4.Про звіт  про виконання бюджету Христинівської міської територіальної громади за 2021 рік.

5. Про внесення змін до рішення міської ради  № 12-3- VIІI від 23.12.2021 "Про бюджет Христинівської міської територіальної громади на 2022 рік".

6. Про звіт про роботу Христинівського ВУЖКГ за 2021 рік.

7.Про затвердження фінансового плану  Христинівського  ВУЖКГ на 2022 рік.

8.Про затвердження Стратегії розвитку  Христинівської міської територіальної громади на 2022-2027 роки.

9. Про затвердження Паспорту  Христинівської міської територіальної громади.

10.Про затвердження Статуту Христинівської міської територіальної громади.

11.Про затвердження мережі закладів культури Христинівської міської територіальної громади.

12.Про ліквідацію сектору інспектування та внутрішнього аудиту виконавчого комітету Христинівської міської ради.

13.Про створення відділу енергоефективності та інвестиційно – економічного розвитку  виконавчого комітету Христинівської міської ради.

14.Про реорганізацію відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради.

15.Про реорганізацію відділу “Центр надання адміністративних послуг “Центр Дія” виконавчого комітету Христинівської міської ради.

16.Про створення відділу соціального захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради.

17. Про внесення змін до рішення від 11.12.2020 №1-13-VIII «Про затвердження структури виконавчих  органів Христинівської міської ради, загальної чисельності апарату ради, її виконавчого комітету та  виконавчих органів».

18.Про затвердження старости Івангородського старостинського округу  Христинівської міської ради МТГ.

19. Про затвердження старости Ліщинівського старостинського округу  Христинівської міської ради МТГ.

20. Про затвердження заступника міського голови з питань житлово- комунального  господарства  Христинівської міської ради.

21.Про внесення змін до рішення міської ради  від 11.12.2020 № 1-34- VIІI «Про

утворення виконавчого  комітету Христинівської міської ради  визначення   його чисельності  та персонального складу».

22.Про розгляд земельних питань.

23.Про надання в оренду приміщення громадського будинку з господарським ( допоміжними) будівлями  та спорудами.

24.Про надання в оренду  частини  нежитлового приміщення.

25. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення Христинівській дитячо - юнацькій спортивній школі Христинівської міської ради .

26.Про затвердження переліку обєктів  комунальної власності, які підлягають приватизації (продажу) на аукціоні.

27. Про відмову у затвердженні детального плану частини кварталу с. Христинівка в межах вулиць  Тиха – Молодіжна, з метою розміщення вежі та обладнання зв’язку мобільного оператора «Київстар».

28. Про затвердження детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць І.Валюка – Ярослава Мудрого, з метою розміщення об’єктів, що забезпечують громадські інтереси та комплексність забудови території кварталу: - автомийки з самообслуговування автомобіля і магазину продовольчих товарів.

29. Про затвердження детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Першотравнева - Ярослава Мудрого – В. Чорновола - Космонавтів, з метою забудови земельної ділянки приватної власності по вул. Першотравнева,36 двоповерховою будівлею багатосекційного магазину змішаної торгівлі.

30. Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка в межах вулиць Пушкіна–Ювілейна, з метою реконструкції ангару з добудовою майстерні по вул. Пушкіна,2-А ПП «ОСКАР».

31. Про розроблення детального плану частини кварталу с. Христинівка, обмеженого  вулицею Молодіжна, господарськими дворами і полями ДП ДГ «Нива», з метою розміщення вежі та обладнання зв’язку мобільного оператора «Київстар».

32. Про розроблення детального плану частини кварталу с. Розсішки, обмеженого  вулицями Соборності і Пам’яті Героїв та господарськими дворами СТОВ «Розсішки», з метою розміщення вежі та обладнання зв’язку мобільного оператора «Київстар».

33. Про розроблення детального плану частини кварталу м. Христинівка, обмеженого  вулицею Космонавтів, господарським проїздом і полями ДП ДГ «Христинівське», з метою забудови земельних ділянок комерційного призначення інфраструктурними об’єктами.

34. Про внесення змін до  детального плану центральної частини м. Христинівка, щодо виділення земельної ділянки площею 50 м2 по вулиці В. Чорновола для розміщення об’єктів торгівлі.

35. Про розроблення детального плану території земельних ділянок, що знаходяться під комплексом будівель і споруд складу рідкого аміаку ТОВ «Інфоазот» (код ЄДРПОУ 13918691) в с. Розсішки (за межами населеного пункту).

Міський голова                                           Микола НАКОНЕЧНИЙ

 

       м.Христинівка

       14.02.2022

            №2