78 річниця визволення Христинівщини від фашистських загарбників та 208 річниця з дня народження Тараса Шевченка

  • 233

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Вітаю Вас з 78-ю річницею визволення Христинівщини від фашистських загарбників.

Це багатостраждальне свято, полите людською кров’ю і здобуте невтомною героїчною працею – не підлягає забуттю.

Ми глибоко вдячні нашим ветеранам, учасникам війни, які ціною великих зусиль здобули перемогу, відбудували зруйноване післявоєнне народне господарство та відстояли право на мир і спокій, на свободу і незалежність!

Пройшли роки… Давно минули ті трагічні часи, здавалось все скінчилося і більше ніхто не пройде шляхом кривавих подій. Та не так сталося.

Прикро, що на тридцятому році незалежності, ми стали свідками ще однієї трагедії нашої країни, яка загрожує єдності, суверенітету і її цілісності.

Особливу подяку хочу висловити Збройним Силам України, які сьогодні, не жалкуючи свого здоров’я та життя, відстоюють свободу і незалежність нашої держави. Низький уклін і шана їхнім матерям, які виховали справжніх патріотів своєї Батьківщини.

Сьогодні, в день 208-річниці з дня народження великого сина українського народу Тараса Шевченка, як ніколи, доречно згадати його пророчі слова:

І вам слава, сині гори,

Кригою окуті,

І вам, лицарі великі,

Богом не забуті.

Борітеся – поборете,

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!

Бажаю всім вам та вашим родинам міцного здоров’я, родинного тепла, благополуччя, довгих років життя та мирного неба над головою.

З повагою

Міський голова                                        Микола Наконечний

Інші новини

Всі новини