До уваги жителів Христинівської міської територіальної громади

  • 375

Фото без опису

У зв’язку з постійним зростанням цін на паливно-мастильні матеріали та відсутністю палива, підприємства-перевізники, які обслуговують приміські маршрути на території громади, не в змозі забезпечити безперебійне виконання графіка руху пасажирського транспорту. Невідповідність собівартості перевезень пасажирів діючому тарифу ставить під загрозу стабільність забезпечення населення громади послуг з пасажирських перевезень і може призвести до повного припинення надання послуги споживачам.

 

Зменшення руху приватного транспорту, через поглиблення паливної кризи на території України, не збільшує достатнього пасажиропотоку для покриття збитків підприємства-перевізника.

 

Така ситуація має визначену сферу негативного впливу, що розповсюджується як на суб’єктів підприємницької діяльності, які надають послуги з перевезення пасажирів, на населення громади, на орган місцевого самоврядування та погіршує транспортне обслуговування громади, а також гальмує розвиток підприємницької діяльності у сфері автомобільних перевезень.

 

Підняття вартості проїзду у громадському транспорті до економічно-обґрунтованих на кожному маршруті окремо – це вимушений захід, що необхідний для забезпечення стабільної роботи приміських маршрутів на території громади.

Просимо віднестися із розумінням до ситуації, яка склалася.

Інші новини

Всі новини