Важлива інформація

  • 554

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ!

В зв’язку з відсутністю пропозицій від громадськості м. Христинівка щодо встановлення нових назв вулиць Пушкіна і 202 Стрілецької Дивізії, які необхідно перейменувати в рамках декомунізації та дерусифікації, виконавчий комітет Христинівської міської ради вносить власні пропозиції щодо перейменування зазначених вулиць на громадське обговорення.

Пропозиції по зміні назв вулиць

№п/п

Назва вулиці/провулку

існуюча

Назва вулиці/провулку

проект

Примітка

 

Вулиці

 

1

Пушкіна

Комерційна

Значна кількість комерційних об’єктів, складів та баз

Леонтовича

МиколаДмитрович Леонтович народився в с.Марківка Гайсинського повіту (колишній Теплицький район)  -український композитор, хоровий диригент, піаніст, педагог, збирач музичного фольклору, громадський діяч.Автор широковідомих хорових обробок українських народних пісень «Щедрик», «Дударик», «Козака несуть», «Ой з-за гори кам'яної» та інших. Його різдвяна щедрівка «Щедрик» перекладена багатьма мовами і відома у англомовному світі як «CaroloftheBells».

2

202 Стрілецької Дивізії

Вишнева

Через значну кількість дерев вишні вздовж парканів  та в дворах

Привітна

Вулиця з’єднує основні дві вулиці в мікрорайоні і люди щодня мають можливість привітатись один з одним при пересуванні в різних напрямках

 

Підтримку однієї з пропозиції по зміні назв вулиць для визначення переваги, або іншої назви, просимо надавати відділумістобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, інвестиційно-економічного розвитку та цивільного захисту населення виконавчого комітету Христинівської міської ради (м. Христинівка вул. Соборна,30), або поставити вподобайку в фейсбуці на оголошенні.

Термін подання пропозицій–до 07.06.2022.

Проведення зборів жителів зазначених вулиць з підбиття підсумків громадського обговорення зміни назв вулиць відбудеться 08.06.2022 року о 14-00 в Великому залі засідань Христинівської міської ради.