Допомога "Освітлення"

  • 266

 

Фото без опису

Нещодавно Христинівська міська територіальна громада отримала від програми U-LEAD комплект технічної допомоги «Освітлення».

Завдяки оперативній та злагодженій роботі в організації прихистків для внутрішньо переміщених осіб наша громада була обрана програмою "U-LEAD з Європою" для надання невідкладної підтримки в питанні забезпечення соціальних закладів громади безперебійною подачею електроенергії.

Саме тому, 3 дизельні генератори та автономний освітлювач, які громада отримала від U-LEAD, стануть в пригоді коли виникнуть перебої у постачанні електричної енергії.

- Христинівська міська територіальна громада завжди активно співпрацює з регіональним офісом "U-LEAD з Європою" в Черкаській області, а днями отримали від партнерів, такий необхідний в нинішній час, комплект технічної допомоги «Освітлення», який буде передано нашим комунальним закладам. Це обладнання допоможе в разі виникнення надзвичайних ситуацій підтримувати роботу соціальних закладів, а також буде корисним для забезпечення безпеки та комфорту населення громади, - зазначив Христинівський міський голова Микола Наконечний.

Від початку вторгнення російської федерації в Україну Христинівська громада прихистила понад 4000 біженців, з них 1283 дітей. Транзитом через населені пункти громади з початку війни пройшли близько 4500 людей, які рятувалися від війни.

Для тих, хто приїздить до нас в пошуку тимчасового прихистку в громаді облаштовані спеціальні приміщення. Одразу з початком війни активізувалися й жителі громади, які надавали допомогу для прихистків у вигляді продуктів харчування, медикаментів, ковдр, матраців, посуду, але стало зрозуміло, що не вистачає розкладайок, баків для води та інших необхідних речей. Саме тому, комплект «Прихисток», який ще має отримати громада від U-LEAD, допоможе в організації спальних місць, забезпечить можливість зробити запаси питної води.

За умовами програми зазначені комплекти технічної допомоги розраховані для забезпечення стабільної роботи лише для соціальних закладів громади, організації тимчасових наметів для розміщення внутрішньо переміщених осіб та не може бути переданий для іншого використання.

Висловлюємо щиру вдячність регіональному офісу програми "U-LEAD з Європою" в Черкаській області, в особі директора Сергія Слинька, за відзначення роботи Христинівської міської територіальної громади в забезпеченні умов тимчасового розміщення ВПО та організації підтримки.

Інші новини

Всі новини