Відбувся пригодницький квест-інтерактив «Формула росту»

  • 489

Фото без опису

30 червня для діток внутрішньо переміщених осіб, малозабезпечених, багатодітних та прийомних сімей був організований пригодницький квест-інтерактив «Формула росту».

Команда Софа Хаб ЖК Греків Ліс з радістю відгукнулася на пропозицію міського голови Миколи Наконечного та запрошення радника міського голови Василя Шеремети провести з малечою веселий квест.

Безліч цікавих розваг, запальні танці, ігри та конкурси потішили дітлахів на святі. Поділившись на команди вони виконували різні завдання, щоб  знайти еліксир росту і врешті-решт його винайшли.

Фото без опису

Задоволені і щасливі діти фотографувалися на пам'ять з котом Тихомиром та командою Софа Хаб.

Участь у святі прийняв і поліцейський офіцер громади Олександр Скалій, який розповів про роботу поліцейського та надав малечі можливість «проінспектувати» його службове авто.

Не забули дітки подякувати і нашим захисникам, які наразі оберігають Батьківщину та завдяки яким вони мали змогу відвідати даний захід.

Фото без опису

Щирі усмішки, гарний настрій та радісні емоції отримали всі учасники дійства.

По завершенню свята дітлахам вручили подарунки та солодощі від міського голови Миколи Наконечного, відділу освіти, культури, молоді та спорту та команди Греків ліс.

Фото без опису

Інші новини

Всі новини