Важлива інформація для внутрішньо переміщених осіб

  • 483

Фото без опису

15 липня з 14:00 за адресою м. Христинівка, вул. Соборна, 30 (біля адміністративного приміщення Христинівської міської ради) буде надаватись гуманітарна допомога внутрішньо переміщеним особам, які отримали даний статус з 24.02.2022 від Міжнародного гуманітарного фонду World Cenral Kitchen.

Внутрішньо переміщеним особам, які проживають у м. Христинівка потрібно звернутися до Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Христинівської міської ради для отримання талону на видачу гуманітарної допомоги. З собою необхідно мати довідки ВПО на всіх членів сім’ї та паспорт.

Внутрішньо переміщені особи, які проживають у смт. Верхнячка та інших населених пунктах Христинівської міської територіальної громади за гуманітарною допомогою від Міжнародної гуманітарного фонду World Cenral Kitchen звертатися до старост старостинських округів. З собою мати довідки ВПО на всіх членів сім’ї та паспорт.

Пакет розрахований на сім’ю, яка складається з 1-4 осіб, якщо в сім’ї проживає більше 4 осіб – видається 2 пакети.

World Cenral Kitchen – гуманітарна організація, заснована іспансько-американським шеф-кухарем Хосе Андерсом. Понад 10 років Хосе підтримує людей в гарячих точках світу та є одним з найвпливовіших людей світу за версією журналу Тіme.

Інші новини

Всі новини