Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА запрошує на онлайн семінари

  • 536

Фото без опису

25 серпня і 6 вересня об 11:00 та 30 серпня і 08 вересня о 14:00 Департамент регіонального розвитку Черкаської ОДА в рамках реалізації Програми розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2021-2025 роки та з метою промоції Державної програми «єРобота: Власна справа» у партнерстві з ГО «Інститут Сприяння Партнерству та Соціальних Ініціатив», філією Черкаського обласного управління Акціонерне товариство «Ощадбанк» та Черкаський обласний центр зайнятості запрошує на онлайн семінари.

Кому буде цікаво:

  • представникам мікропідприємництва, які розглядають можливість масштабування власного бізнесу;
  • усім, хто планує започаткувати власну справу.

Участь в семінарах дасть Вам можливість:

  1. Дізнатися, як взяти участь в рамках Державної Програми «єРобота: Власна справа».
  2. Здобути навички створення власного бізнес-плану.
  3. Дізнатися про фінансові критерії оцінювання претендентів на грант. Консультації, як підвищити власні шанси на грант від фахівців АТ «Ощадбанк» в рамках Державної Програми «єРобота: Власна справа».
  4. Отримати консультації від фахівців Черкаського обласного центру зайнятості щодо проходження співбесід по представленню та захисту бізнес-плану в рамках Державної Програми «єРобота: Власна справа».

Щоб взяти участь в БЕЗКОШТОВНИХ СЕМІНАРАХ та консультаціях необхідно заповнити реєстраційну форму https://cutt.ly/QZkW74d.

А також, слідкуйте за подіями на сторінці Платформа для бізнесу в Черкаській областіhttps://www.facebook.com/msp.ck.ua/events.

Інші новини

Всі новини