Відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

  • 336

 

Фото без опису

 

2 вересня 2022 року під головуванням першого заступника голови Христинівської міської ради Володимира Валюка відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому розглядалися питання, що стосуються безпеки громади та її  населення.  Члени комісії розглянули наступні питання:

  1. Інформація про стан пожежної та техногенної  безпеки в закладах  дошкільної освіти, навчально - виховних комплексах та закладах загальної середньої  освіти Христинівської  міської територіальної громади.
  2. Про результати проведених заходів із забезпечення укриття учасників освітнього  процесу Христинівської міської територіальної громади та початок  навчального 2022-2023  навчального року.
  3. Інформація про використання пально-мастильних матеріалів наданих на благодійній основі виконавчому комітету Христинівської міської ради на виконання заходів під час введеного воєнного стану пов'язаного з повномаштабним вторгненням рф на територію України 24 лютого 2022року.
  4. Про придбання та визначення місця розміщення додаткового засобуоповіщення про надзвичайну ситуацію виникнення якої несе  загрозу життя населення громади та ряд інших питань,по яких прийняті відповідні рішення

Фото без опису

 

 

 

Інші новини

Всі новини