Добро проти війни

  • 481

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

 

Війна торкнулась кожного громадянина України. Вона перевернула свідомість, навчила цінувати свободу та мир. Звичайні українці взяли до рук зброю та пішли на фронт. Такі ж самі українці стали за спинами військових та допомагають їм вистояти. Адже сьогодні не можна бути байдужим та залишатись стороннім спостерігачем.

І саме тому три юні жителі села Велика Севастянівка Христинівської міської територіальної громади вирішили допомогти Збройним Силам України. На вигляд – це звичайнісінькі хлопці – Свидро Богдан, брати Голікови Денис та Дмитро. У вільний від навчання час вони люблять грати в футбол та просто гуляти з друзями, адже наймолодшому з них Богдану – 8 років, Денису – 9, Дмитру – 12.

Хлопці облаштували в селі блок пост та зупиняли автомобілі з метою збору коштів на допомогу ЗСУ, для чого було використано трилітрову банку, закатану металевою кришкою з прорізаним отвором. Небайдужі жителі та гості села радо відгукувались та підтримували юних волонтерів.Таким чином, було зібрано 986 грн.

Зібрані кошти принесли в старостат. Дізнавшись про добру справу, міський голова Микола Наконечний не зміг пройти осторонь і, додавши решту суми, допоміг придбати берці для жителя села Олексія Поворзнюка, який зараз знаходиться на фронті.

Берці передали матері захисника Людмилі Поворознюк, яка була щиро вражена вчинком хлопців та не змогла стримати сліз.

Микола Миколайович вручив юним волонтерам солодощі та подяки за вагомий внесок у сприяння обороні країни, матеріальний вклад на придбання амуніції, щиросердну допомогу військовослужбовцям, небайдужість, добросердечність, патріотизм.

Такі вчинки ще раз доводять, що українці – від наймолодшого до найстарішого – це велична нація. Тільки об’єднавшись для добрих справ ми неодмінно здобудемо перемогу.

Ми пишаємось нашими земляками, юними патріотами, такимияк Богдан, Денис та Дмитро.Бажаємо усім дітям України безтурботного дитинства та юності, світлого майбутнього під мирним небом!

Слава Україні!

Інші новини

Всі новини