Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

  • 131

Фото без опису

З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 30 березня відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини.

Участь в засіданні взяли перший заступник міського голови Володимир Валюк, начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Маргарита Білецька, начальник відділу правового і кадрового забезпечення Сергій Скоробреха, завідуюча відділом соціальної служби для сім’ї, дітей та молоді КЗ «Центр надання соціальних послуг» Тетяна Гайдай та завідуюча сектором надання адміністративних послуг соціального характеру відділу «ЦНАП «Центр Дія» Ірина Трішнікова.

На засіданні комісії були розглянуті питання щодо надання дозволу на вчинення правочину, надання дозволу на реєстрацію місця проживання дитини без згоди батька, позбавлення батька батьківських прав.

Фото без опису

Начальник служби в справах дітей Наталія Піддубняк ознайомила присутніх із матеріалами справ. Всі питання були детально обговорені.

За результатами засідання членами комісії прийняті компетентні та виважені рішення, спрямовані на захист прав та інтересів дітей.